The diş beyazlatma Diaries

Wiki Article



Ayrıca yemek ve kahve lekeleri, kalıntıları bu diş macunu sayesinde kısa sürede yok edilebiliyor. Nane yapraklı sortüle sahip olan Marvis Smokers aynı zamanda ağzınızda ferah bir koku bırakıyor.

İçerisinde yer alan çeşitli kimyasallar diş minesine zarar verdiği gibi anne karnındaki bebeğe de ciddi zararlar verebilir.

Yanlış beslenme, ağız bakımı uygulamalarının yanlış yapılması, alkol ve sigara kullanımı, çay kahve ve asitli içeceklerin sık kullanımı sonucunda diş minesi beyaz rengini kaybeder. Düzenli temizlik fileırçalama ve bakımı yapılmasına rağmen diş minesindeki beyazlık zamanla azabilir.

Karbonatın beyazlatıcı etkisini artworkırmak için limon suyu ile karıştırabilirsiniz. Bunun için bir miktar karbonatı bir kapta limon suyu ekleyerek karıştırın. Bu karışımı dişlerinizle temas ettirmek için bir fileırça kullanabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, limon suyu diş minesine zarar verebilir. Bu nedenle, karbonat ile diş beyazlatma işleminden sonra ağızınızı bol suyla çalkalayarak asitli etkiyi nötralize etmelisiniz.

BupaAcıbadem Sigorta'nın sunduğu Estetik ve Kozmetik teminatı ile botoks, dolgu, burun estetiği ya da diyetisyen gibi giderlerinizi teminat altına alabilir ve finansal destek sağlayabilirsiniz.

Diş hekiminiz, dimensions özel bir plak ve beyazlatma jelinin kullanıldığı bir ev tipi beyazlatma kiti tavsiye edebilir. Talimatlar değişebilir, ancak hastalar genellikle bu plaklardan birini bir veya iki hafta boyunca akşamları belirli bir süreliğine takarlar.

Diş beyazlatma kalemi, sararmış dişlerin eskisinden daha beyaz hale bürünmesi için aynı zamanda kişilerin anında beyaz dişlere kavuşmasını sağlayacak kimyasal maddelerin kalem formuna sokularak evde kullanılmaya uygun hale getirilmiş olmasıdır.

Tedavi fiyatları işlemin yapıldığı kliniğe göre değişiklik gösterir. Kliniklerin hastalarına verdiği diş beyazlatma hizmeti, kullandıkları malzemelerin kalitesi, hekimin branşı ve tedavi sonrasındaki kontrol periyotları fiyat konusunda farklılıklara neden olur.

Dişlerin sararması genetik faktörlerin yanı sıra insan kaynaklı pek çok sebebe bağlıdır. Bunları kısaca beyazlatma diş lazer özetlemek gerekirse:

Beyazlatma tedavisi uygulanan kişilerin bundan sonraki yaşamında bazı şeylere dikkat etmesi gerekmektedir.

Yani dişler bir, iki ton beyazlar. Ardından kişinin isteği doğrultusunda daha beyaz ve parlak dişler için evde diş beyazlatma yada diş hekimi tarafından klinikte uygulanan beyazlatma işlemi uygulanır.

Elma sirkesi, dişleri beyazlatmaya ve plakları gidermeye lawnımcı olur. Asitler diş minesine zarar verebilir. Bu nedenle dikkatli kullanılmalıdır. one yemek kaşığı elma sirkesini 1 su bardağı suda diş beyazlatma nasıl yapılır seyrelterek kullanın. İyice karıştırdıktan sonra ağız durulama suyu olarak kullanın.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the very best YouTube experience and our most up-to-date functions. Learn more

Doğru tekniklerle ve hatasız bir şekilde uygulanan diş beyazlatma yönteminin dişlere herhangi bir zararı olmayacaktır. Ancak bu işlemin diş hekimi kontrolünde uygulanması gerektiğini de unutmayın. Sıklıkla gündeme gelen konulardan biri de diş beyazlatma yöntemlerinin dolgulara ya da kaplamalara zarar verip vermediği oluyor.

Report this wiki page